Valet -32 dagar

En splittrad dag. Den inleddes med kampanj/utdelning vid Resecentrum i Borås. Därefter gick vi till torget för att hjälpa till med att ta emot moderaternas val-container ”Pop-up”. En tydlig bild av svensk politik blir tydlig så här på morgonkvistem. I ena delen av torget förbereder vi för en öppen och inbjudande arena för politiskt samtal samtidigt förbereder polisen (SD):s torgmöte med kravallstaket.

imageEfter morgonens övningar bar det av till Värö Bruk dit Södra och LRF bjudit in riksdagskandidater från hela Västra Götaland. Information om skogen, Södra, Värö och Värös investeringsplaner. Lite kul va att för första gången på nästan 30 år sedan återse en ”nollnings-kamrat” (en som ingick i samma grupp nollor som jag när vi började på Chalmers), Karin Carlander numera kandidat till  riksdagen från (MP) i Göteborg.image

När jag lämnat Värö passade jag på att dela ut lite broschyrer i Skene och ställer mig igen frågan varför intensiteten i skyfallet skall vara direkt proportionell mot avståndet till bilen. Är jag långt från skydd är det skyfall!

Dränkt som en katt flydde jag till  McDonalds och sedan avslutades kvällen med dörrknack i Kinna. Statsrådet Hillevi Engström medverkade och med henne kom också Sofia Buhlin  som jag tidigare arbetat tillsammans med i  riksdagen.

Summa:

Ett statsråd

Ett skyfall, med idag fanns ingen möjlighet att fly

ca 100 utdelade broschyrer

15 samtal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s