Valet -27 dagar

Vill jag minnas gårdagen? (Jag skriver detta morgonen efter och inte på kvällen). Jag kommer att tänka på det gamla talesättet att ”rätt som det regnar så kommer det en skur!”, för så var det igår. Bilden på Rogers rygg med regncapé är symptomatisk. Nog klagat på vädret.

Vi var på Gällstad dagarnas andra dag, det var inte mycket folk på grund av regnet men de som valde att gå till politikavdelningen var intresserade. Ingen släntrade förbi utan man kom med frågor, eller idéer eller – som i ett fall – i den uppenbara avsikten att få skälla. Heder åt alla tappra.

På väg ut och efter Gällstad spred jag fler foldrar, det blev ungefär 800 igår, Målsryd, delar av Sjömarken och Dannike.

Min samling av speciella sätt att märka postlådor har utökats med ytterligare en: ”Reklam och räkningar undanbedes”. Med tanke på att räkningar trots motviljan tenderar att landa i lådan så borde hen förvänta detsamma om reklam eller ….

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s