Borås Tidning: Ulrik Nilsson tillbaka i Borås – för att lära sig

Jag har börjat besöka invandrarföreningar i och runt Borås. Idag besökte jag Iranska föreningen för att lyssna och samtala kring deras kunskaper och erfarenheter. För mig som arbetar med utrikesfrågor är detta ett jättebra sätt att erhålla kunskap på hemmaplan från personer med direktkontakt och självupplevda erfarenheter. Samtidigt får de chansen att komma med frågor och synpunkter på vår utrikespolitik. Besöket gav mersmak och jag kommer absolut att besöka fler invandrarföreingar framöver.

Borås Tidning uppmärksammade besöket i dagens tidning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s