Ibland blir det jobbigt …..

Jag har som vana att sitta på motionscykeln och läsa när jag värmer upp på gymmet. Häromdagen blev det jobbigt – i dubbel mening ….

I posten i riksdagshuset fick jag i somras en liten pocketbok som hette ”Horungen”, en bok som om vilken jag tänkte – den kan jag läsa på gymmet. Sagt och gjort, det visade sig vara ett klokt men arbetsamt beslut. Boken är mycket bra och beskriver livet för en ficka/kvinna som kidnappats till Sverige från Libanon som barn, den beskriver både hennes lidande men ger också hopp när man inser att hon trots alla problem tagit sig ur och blivit en star kvinna.

Möjligen blev jag starkare, både genom hennes berättelse och det faktum att jag inte kunde sluta att läsa utan terampade på där på min cykel.

Horungen är en viktig bok som jag rekommenderar starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s