Valet -29 dagar

Har idag besökt Hjortvikens konferensanläggning i Hindås, ett familjeföretag med drygt 20 anställda som verkar inom konferens och mötesmarknaden. Även om de inte har så jättemånga unga anställda så innebär ändå ändrade momssatser och slopad sänkning av arbetsgivaravgiften för unga kostnadsökningar som är svåra att rymma inom snäva marginaler. Viktigare ändå för Hjortviken är att Sverige framstår som ett attraktivt besöksmål.

Här finns en verklig win-win. Kan unga få en anställning och prova på en bransch så har de en erfarenhet för hela livet samtidigt som det nog finns få lika bra sätt att öka ett besöksmåls attraktivitet som att använda pigga, trevliga, glada och välutbildade unga.  Den s.k. dubbelstöten är också en missad ”två i en smäll”. På bilden samtalar Hjortvikens VD Suzanne Parenius med mig.image

 

Efter besöket i Hindås var det valupptakt för  Alliansen i Ulricehamn, valstugor eller tält var framme på torget och förträdrar för partierna fanns där. En sefie kanske …. imageJag tog även en tur med foldrar i Sjömarken. Resultatet blev ca 400 utdelade, knappt 14 000 steg, två duggregn och en söt historia. Bäst som jag gick hördes en späd röst som sa ”Du får gärna lägga i min postlåda”, det var en tjej (kanske 5-6 år) som stod i sin lekstuga och pekade på en liten rosa låda. Naturligtvis fick hon en broschyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s