Valet -16 dagar

Dagens media var mitt svar till Ida Legnemark (V) – Varför kan de inte bara erkänna att de inte vill att företag skall ha någon rättssäkerhet utan att politiska vänster-nycker skall kunna drabba företagen utan något skydd. Vänstern hänvisar gärna till demokrati utan att för ett ögonblick fundera över treeningheten Demokrati – Mänskliga rättigheter – Rättssäkerhet vilket är det som gjort de västliga demokratierna starka. I (V):s värld är det bara att underordna sig! Artikeln:

imageSedan dags för utdelning av foldrar i Lundaskog, Villastaden, Trandared och Sörmarken. Dagens resultat blev ca 800 foldrar och 25 246 steg och en fråga (som jag löste) – Var är brevlådan (se bild nedan):

image

Efter att det problemet var löst så stod jag också i valstugan någon timma, två typer av besökare jag inte träffat på innan i år kom idag. Dels ”fattigpensionären” som fått det sämre och som ville byta jobb med mig, och som högljutt beskrev hur usel jag är, och dels ”jag har alltid röstat på (M) men nu tar invandrarna de gamlas resurser” och som därför lika högt skulle deklarera sitt stöd för (SD). Totalt sett är det dock fortfarande en mycket positiv ton vid vår valstuga.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s