Valet -17 dagar

Morgonen började med media, dels kunde jag – ovanligt nog – läsa en debattartikel som var riktad emot mig utan att vara ett svar. Fredrik (som signaturen var) kommer att få ett svar från mig, även om jag inte gillar halvannonyma debattörer. I BT var också en artikel som uppmärksammade Annettes och mitt besök på Internationella Engelska Skolan igår.

imageDärefter fortsatte morgonen med att jag tillsammans med Sofia Arkelsten hade en debattartikel om TTIP (frihandels- och investeringsavtalet mellan EU och USA i GT idag. Länk bifogas: http://www.expressen.se/gt/ledare/frihandelsavtalet-skapar-nya-jobb/

Med orden ”Vi bjuder inte på mat för en kung, men med hjälp av denna kokbok kan Du äta som en statsminister” delade vi ut kuvert med bland annat kokböcker på SÄS (Sjukhuset i Borås) på morgonen. Så här såg vi ut när lådan var tom (dvs Cecilie och jag, Johanna tog bilden):

imageSedan dags för lite utdelningar i Villastan, arbete i valstugan och med utdelning. Totalt blev det idag ca 700 foldrar i brevlådor och 28 927 steg.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s