Valet -5 dagar

Stämningar, det är en sammanfattning av dagen.

Det finns en regel som säger att ”roligast vinner”  i politiken. Jag fick syn på en serie tidningar som helt klart borde sänka stämningen hos framförallt Löfven och Sveavägen 68.

imageTvå tidningar ropar ut att Reinfeldt vann och en tidning visar att Löfven har dåligt humör. Sammantaget både motgång och brist på glädje. På samma gång som (S):s stämningsläge sänks så stiger vårt (och mitt).

Förmiddagen ägnades åt utdelning i min gamla hemort Svenljunga. Det är trevligt, även om det blir en del samtal med vänner/bekanta från förr – samtidigt väldigt positiva samtal. Stämningen förstärks.

Företagsbesök hos Eton i Gånghester. Besöket finns beskrivet i BT (http://www.bt.se/nyheter/boras/nilsson-pa-besok-hos-eton(4439308).gm). Det är fantastiskt att besöka ett familjelett företag som dels visar betydelsen av nära relationer men också hur man kan förena kunskap och kreativitet med industriell produktion för framgång internationellt. Lägg därtill ett stort hjärta så kan ni förstå varför jag var imponerad (för att stjäla BTs ord) och varför jag är en stamkund. Några bilder:

image

 

imageFrån Gånghester i ännu högre stämningsläge till valstugan på torget, även där positiva samtal och fint väder. Humöret på topp!

Dörrknackning på Norrmalm på kvällen och under knacket kom beskedet att TV4/Novus visar på minskat avstånd mellan blocken. Nu 5%-enheter, men de senare mätningarna visar på ytterligare minskat avstånd. Det är match igen och den goda stämningen fortsätter.

Vi måste nu ”ända in i kaklet”, vi ligger efter men har chansen, övertyga en till och ha kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s