Valet -4 dagar

Vaknar till en ny opinionsundersökning som visar att avståndet till de rödgröna halverats, denna gång i Aftonbladet. Mer tidningsprassel leder till två artiklar i dagens BT. Först den som jag la en länk till igår:imageDärefter ett svar till Ulf Olsson (S) som hade en skrytartikel i BT i söndags.imageSålunda en mycket bra media-morgon. Efter den tog jag mig ut till min födelseort Svenljunga och delade kandidatkort och avverkade 16720 steg. Kom till valstugan på Stora Torget i Borås i tid för att höra Jonas Sjöstedt. Det borde inte vara möjligt att prata i 35 minuter utan att på något sätt beröra det som gör Sverige rikt, men det kunde Sjöstedt. Inte ett ord om att skapa jobb, inte ett ord om stabil och stark ekonomi och inte ett ord om öppenhet. Allt handlade om att fördela resurser och att försvåra eller förbjuda initiativ.

På kvällen debatt om romers situation och tiggare i Caroli församlingshem. Uppenbarligen ett problem som engagerar därför att salen var fullsatt (och den är inte liten), och många engagerade. En bild på panelen (fotograf Robin Nylén).image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s