Möte med PA-UfM

Är i Istanbul på möte med finanskommittén inom PA-UfM. Bry er inte om vad förkortningen betyder för jag vill egentligen bara konstatera den ovanliga situationen att diskutera finansieringsfrågor gällande utveckling i medelhavsområdet samtidigt som mina ”vänner” har sina tankar på annat håll.

Letterna är helt upptagna med att följa media gällande varuhuskatastrofen i Riga. Våra tankar måste vara med all letter en dag som denna.

Imre Sooaar från Estland har för någon timma sedan fått reda på att han är en av två kandidater till att bli estnisk kulturminister efter att den nuvarande meddelade sin avgång igår. Meningslöst att säga att Imre har ett visst mediatryck på sig.

Kvar i det vanliga nordisk-baltiska nätverket blev bara Sverige, är ensam stark?image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s