Valet -19 dagar

Jag har givit upp! Nej inte valresultatet, det gäller vädret. I dag har min valrörelseutrustning blivit kompletterad med ett par vattentäta och gångvänliga skor, jag hade tidigare köpt ett par gummistövlar med de var inte bra att gå i. Denna valrörelse har det alltså blivit ett par skodon och en regnhatt!

Dagen inleddes med att jag vinkade av besöket från Hjalmarssonstiftelsen – jag hoppas de fått ut något att ta med hem till Bosnien Hercegovina.

Därefter har jag delat ut foldrar på Sjöbo, i Parkstaden och i Villastaden samt stått en och en halv timma på torget i Borås.

Bilden förstärks, det är många som kommer fram och frågar för de vill veta, inte så som det ofta varit för att ”ställa till svars”. Framförallt har jag haft ett antal riktigt givande samtal om utrikes- och säkerhetspolitik. Det känns bra att kunna förklara den moderata inställningen och också se att den väcker stark sympati.

Facit för idag blev ca 500 foldrar och 25 068 steg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s