Valet -11 dagar

En dag med Valstuga och dörrknackning i Brämhult. bilden är fortfarande att vi har väldigt många positiva frågor och samtal. Morgonens opinionsundersökning från TV4/Novus gjorde inte bilden mindre positiv – det känns verkligen att vi är på stark uppgång.

Dagens solskenshistoria får nog ändå bli den lilla tjejen (6 år?) som kom fram till mig i valstugan och frågade om jag bar bra på mode. Jag såg nog lite frågande ut men hon förklarade, ni heter ju MODEratena. Då fick jag ett moraliskt dilemma, skulle jag säga ja eller är det fult att lura en framtida presumtiv väljare. Jag var ärlig och sa nej, inte speciellt – men det hade hon nog redan märkt.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s