Valet -9 dagar

Opinionsundersökningar inledde dagen, de visade dock inga signifikanta förändringar. Dock är det kanske dags att tydligare understryka att, även om (M) ligger efter så är det ett historiskt relativt starkt resultat , mellan 20 och 25% är inte vanligt i (M)s historia. Samtidigt ligger nu (S) på nivåer som är de lägsta sedan demokratins genombrott i Sverige, på över 100 år! I brist på egna framgångar …..

Förmiddagen ägnades åt utdelning av kandidatkort på Kammarberg i Kinna. Blev nog ungefär 500 kort och drygt 11 000 steg.

Efter lunch debatt på Helsjöns folkhögskola i Horred. Blev en intressant debatt där jag mest inriktade mig på migration då (SD) företräddes av Kent Ekeroth som ju är känd som en uttalat migrationsfientlig debattör. Tyvärr innebär det att jag fick släppa lite fokus på andra frågor bl.a. fick jag inte möjlighet att svara om försvar, som ju är ett av mina intressen. Bilder som visar mina talaranteckningar för inledningen och publiken.

image

imageEfter Helsjön tog jag mig till Fristad där Framtid i Fristad hade arrangerat ett politiskt torg och en debatt med kommunpolitiker om Fristads framtid. Annette företrädde oss på ett bra sätt i en i övrigt relativt slätstruken debatt. En bil på en ”cykelbanelobbyist”, Annette och mig (med fånig min) får avsluta torsdagens valrörelserapport.

image

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s