Valet -8 dagar

Nu måste det sägas – en gång för alla: Ni får gärna preferensmarkera mig, nummer 3 på den moderata valsedeln. Jag kan inte förmå mig att säga ”Kryssa Ulrik” av två skäl:

1) När jag skrev mina första alster (insändare o.dyl.) gjorde jag det på skrivmaskin och XXXX-ade man något så var det för att det var fel, jag vill inte att ni kryssar (över) Ulrik. Jag har vidare förstått att dottern ”kryssar” datorprogram när hon stänger ner dem.

2) Min förhoppning är att jag skall kunna presentera vad jag gjort och att det skall leda till att väljarna ser att jag kan vara ett alternativ. Räcker inte mina insatser så bör jag inte väljas och framförallt känns det lite övermaga att vilja väljas på en slogan som ”Kryssa Ulrik”

När jag nu ändå rannsakar mitt personval så kan jag också konstatera att det känns fel att jag skulle sätta något epitet på mig själv. Återigen märks det jag har gjort så hoppas jag att en var ser vem jag är. Måste jag tala om att jag är ”Er kloke ledamot” (eller något annat epitet, så är det troligen för att det inte märks – och då är det fel.

image

Nog analyserande av kampanjen, nu lite praktik.

Det blev utdelning av ca 400 kandidatkort i Bollebygd idag, ca 12 000 steg. Därefter åkte jag till Göteborg för sammanträde med Insynsrådet för Länsstyrelsen i Västra Götaland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s