Valet -2 dagar

BT på morgonen innehöll en artikel där Ulf Olsson svarade på Annettes och mitt svar till Ulf. Han håller med oss, men verkar inte fatta att han förra gången försökte ta på sig äran som tillfaller andra. Det vore kanske på sin plats med en ursäkt för detta fräcka röstfiske. I BT var också en artikel där jag kommenterade ett förslag för bostadsbyggande från (FP).

Morgonen inleddes med utdelning av (M)-kvinnornas kokbok på SÄS. Ett nöjt gäng efter en dryg halvtimmas utdelning (min sammanbitna uppsyn har inte att göra med missnöje!):

imageEfterSÄS så var jag med MUF och bjöd på kaffe på Högskolan i Borås, intressanta samtal med både studenter (MUF:s målgrupp) och lärare.

När jag tog en fika innan valstugan kom ett telefonsamtal ”Det är kaos i valstugan – kom” så jag skyndade mig dit och fann massor av skolelever med uppgifter och frågor. Prick 11:20 lämnade eleverna – blev det lunchrast? – och ersattes av intresserade boråsare. Samtal, samtal, samtal och samtal. Mycket stort intresse och positiv stämning. Enda smolken i bägaren var att stöttan till min roll-up inte funkade så jag klipptes av jäms med knäskålarna (låter som något maffian kunde gjort), men till i morgons hoppas jag fixa det med silvertejp.

Kvällen ägnades åt dörrknackning i Ekås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s