Valet -1 dag

Min kaffekalender (en gåva från USA) hade en mycket talande text idag. Om vi för en generation sedan visste kilospriset på kaffe så kan vi idag kopp-priset eftersom vi allt mer är beroende av tjänster. Tjänsten, att köpa färdigt kaffe, är ett exempel att jämföra med att koka själv – därför är det viktigt att vi inte hindrar exempelvis restaurangtjänster med ”dubbel-stöten”.

imageI dagens BT fanns en kort insändare införd som jag skrev efter att ha offrat en lunch på att lyssna på Jonas Sjöstedt. I morgondelen måste jag också peka på tidningen Fokus framsida, den irriterar nog en del.

image

imageDagens kampanjarbete var utdelning utanför SÄS, utdelning utanför ICA Centrum i Svenljunga och på torget i Kinna. Samtal, diskussioner och glatt humör. Dagens kampanjbild får bli från Svenljunga, Tina Yngvesson, Stefan Hjerten och jag alla i dubbel upplaga.

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s