Nu dags för Valet!

Nedräkningen är över!

I dag genomförde vi traditionsenligt (nåja några gånger) ”Blå tråden” i Borås. Många såg oss och verkade glada och uppskattande. Även om vi har bra politik blev nog Hulda (Cecilies hund) mest uppskattad:

imageEfter tråden så var det samtal vid valstugan och sedan hem till duellen. Valrörelsen är avslutad, nu kommer avgörandet.

När jag placerades på listans tredje plats, och därmed på den valbara plats som först försvinner så bestämde jag mig för att föras en valrörelse så som jag vill att den skall vara. Saklig och inriktad på politik och idéer. Jag känner nu att det har jag gjort. Jag har delat ut nästan 14 000 foldrar och kandidatkort som beskriver var jag står, jag har haft både insändare/debattartiklar och redaktionell media som speglar min linje och jag har kunnat i debatter beskriva min uppfattning. Jag vill säga detta för att markera att eventuella misslyckanden enbart är mina och för att jag inte vill/skall kunna skylla på någon annan.

Låt mig sluta med ett citat som lär vara från Levi Pethrus och som jag läste när jag ”petats” från regionen: ”Du kan prova mycket, misslyckas ofta men misslyckad är Du först när Du skyller på andra” Jag vill inte skylla på någon annan än mig själv.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s