Valvaka

Har idag kört runt med kaffe, valsedlar och  moraliskt stöd till valsedelsutdelare i Borås med omnejd. Verkar ha varit ett rätt stort antal röstande och bemötandet är något olika – vissa delar  ger tummen upp och andra lokaler visar avvisande miner.

Nu är jag hemma och förbereder mig för valvakan, har just knutit fluga på ”allianssätt” (se blogg för sex dagar sedan) och jag vill inte tvingas knyta om den i natt. Jag är fortfarande förhoppningsfull och minns orden att optimisten har lika ofta fel som pessimisten – men hen har roligare.

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s