Valet +1 dag

En dag av motsättningar.

Ledsnad för utgången av valet med missade mandat både i kommunerna och riksdagen. För engen dal har jag blivit intervjuad i såväl BT som Radio7 med anledning av att jag står på tredje plats och vi tappar det mandatet. Det mest sannolika utfallet är väl att jag inte får en förnyad riksdagsplats men, som Putte Koch sa, jag garderar med kryss. På torsdag lär vi veta hur det går.

I regeringsbildningen har det redan kört ihop sig och (SD) försöker inkassera sin framgång – Jag orkar inte en kommentera det!

Dagen efter valet är också litet av julafton för oss politiska nördar. Kunskapen i d Honts metod fräschas upp och vi räknar mandat fram och åter.
imageÅter till det tråkigare sakerna. Att läsa Facebook uppdateringar eller kommentarer om alla kollegor och goda vänner som inte får nytt mandat i Riksdagen, alla skall veta att ingen enskild kan klandras och att vi alla gjorde vad vi kunde.

Slutligen ett tack till alla underbart aktiva MUF:are som stred ända in i kaklet. Jag vet att det känns hårt och onödigt hurtigt men jag säger det ändå, med Ert go så kommer ni åter och blir ett salt för hela partiet. Bra jobbat och nu ökar vi takten så ni får fart på oss gamlingar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s