Uppdatering

Två månader, drygt, efter valet och jag påminns i Radio Sjuhärad om att bloggen inte uppdaterats på ett bra tag. Det är sannt och jag tror att det beror på en räcka saker.

För det första, det är en omställning att lämna Riksdagen och bli ”civil”. Jag är nu åter på Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och jobbar, successivt kommer man tillbaka till arbetet.

För det andra, det känns inte lika angeläget att kommentera rikspolitiken, även om den nog ger upphov till en del kommentarer. Senast idag slog det mig när Anders Lindberg från Aftonbladet sa något om att Alliansen borde lösas upp så vi fick ett normalt förhållande (jag hörde detta på radions P1) att det fanns anledning att kommentera. Det lät aldrig likadant när (S) var starka och regerade med stöd från (V), det var aldrig något problem då att den ena (egna) parten var stark. Se där, en kommentar jag kunde gjort!

För det tredje, min politiksa fokus är nu i Borås och i det upprörda/svåra läge som råder politiskt här har jag istället valt att driva debatten på Borås tidnings debattsidor.

Jag vill dock citera den kända journalist som skrev ”Ryktet om min död är betydligt överdrivet …”, så känner jagimage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s