Reklam

Låt mig börja med en favorit. Alf Henriksson skriver ”Bryr Du dig om ting som är små, är Du väl inte större än så.”, och med det borde jag sluta … men … Kan inte!

Frågar man svenska folket tycker de inte om reklam, de bryr sig inte om reklam och de påverkas inte av reklam, men om (SD) har reklam i T-banan då blir det uppror. Märkligt – de som inte läser, bryr  sig eller påverkas gör exakt det (SD) vill, och därmed har tricket lyckats!

För mig är det ingen nyhet att min och (SD):s människosyn skiljer sig åt, möjligen är det en nyhet att (SD) söker sina väljare bland utlänningar som besöker Sverige – och som inte tar illa upp för lite språkfel. Nyhet eller ej, det är inte viktigt – och alltså lyssnar jag på Alf Henriksson och lämnar frågan med ironiskt lyfta ögonbryn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s