Valrörelse – dags att välja

Så är äntligen valrörelsen igång, låt oss nu sluta upp med att vara spelteoretiker – om den samarbetar med den så händer detta … – och istället granska de alternativ som finns. Till syvende og sisdt så handlar nämligen politik om att genomföra det man tror är bra för Sverige, inte om den egna makten. Fokuserar man bara på makten riskerar man att gå fel. Därför tycker jag det är bra att vi nu ser tydliga förslag från mitt parti – förlag som stärker vårt land.

I sociala medier haglar det av krav på att man skall deklarera vem man inte vill samarbeta med, för mig vore det bättre att förslagen formuleras och därmed ge väljarna valen. Tror du på arbetslinjen eller bidragslinjen, tror du på frihet eller på en star stat, tror du på öppenhet eller på stängda gränser, tror du på allas lika möjligheter eller vill du via politik utjämna etc.

Kommer sakfrågorna i fokus kommer det att framgå tydligt att vi tror på öppenhet, men att vi naturligtvis ställer samma krav på den som kommer till Sverige som vi gör på alla svenskar. I första hand skall du ha egen försörjning, vi kan hjälpa men ansvaret är ditt. Det kommer att framgå att vi värnar allas lika möjligheter. Det kommer att framgå att vi unnar alla framgång och att vi har förslag för ett bra Sverige.

Slutligen så måste jag också driva lite propaganda. Kryssa gärna mig på riksdagslistan (#3).

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s